Frisör i Linköping kan hjälpa dig att hitta rätt färg och frisyr

07 december 2021 Cecilia Olsson

editorial

Hårfärg och frisyr har stor inverkan på utseendet och kan göra att ansiktet och dess drag kan upplevas på väldigt många olika sätt. Till exempel så kan vissa frisyrer framhäva ansiktsformen och hårkulörer kan få ögonfärgen att bli mer intensiv. Ofta talas det om att man har varma eller kalla färger, något som kan vara till hjälp om man planerar att byta hårfärg, precis som att ansiktsformen kan vara avgörande då man vill hitta en frisyr som passar perfekt. Allt detta har frisörer goda kunskaper om och de kan därmed ge bra förslag på frisyrer och färger som passar.

Det är oftast bäst att gå till en frisör för förändring

Det kostar såklart lite mer att gå till en frisör jämfört med att klippa eller färga håret själv, men resultatet blir i regel också därefter. Förutom att frisörer har goda kunskaper om vad som passar när det kommer till färg och frisyrer för varje individuell person så är de dessutom väldigt skickliga på att få till det önskade resultatet. Något som sällan stämmer om man försöker sig på att göra det själv.

image

De allra flesta som lekt frisör på sig själv har nog varit med om en ojämn och gul/orange blekning när håret egentligen skulle bli platinablont, eller svart ton på håret som man hade tänkt skulle bli brunt. För att inte tala om de som tappert försöker sig på en avancerad frisyr på sig själv, resultatet blir sällan som man tänkt sig och högst troligt hade det blivit hundra gånger bättre om man vänt sig till en frisör från början. 

Duktiga frisörer i Linköping

Bor man i eller i närheten av Linköping så kan man vända sig till Studio22, där arbetar skickliga frisörer med lång erfarenhet och goda kunskaper gällande allt från färg och frisyr till styling. Frisörerna hos Studio22 håller sig ständigt uppdaterade för att kunna erbjuda det senaste till sina kunder, läs mer på studio22.se.