Ibland räcker det med ett litet bröstlyft i Stockholm

28 juni 2022 patrick pettersson

editorial

Är du nöjd med storleken på dina bröst? Ser de bra ut, men kan behöva ett litet lyft? Då kan bröstlyft vara ett alternativ för dig. Bröstlyft är ett relativt litet ingrepp i jämförelse med bröstförstoring där du behöver få insatt ett implantat eller bröstförminskning där man tar bort både vävnad och hud. 

När man gör ett bröstlyft flyttas bröstvårtan upp och överflödig hud tas bort. Om hänget på ditt bröst inte är så uttalat kan det räcka med att avlägsna hud runt vårtgården, vilket minimerar ärren. Att få gjort ett bröstlyft är alltså ett relativt enkelt ingrepp, och även om riskerna för komplikationer finns är de mindre. 

Ingreppet leder till att du får mer ungdomliga och fasta bröst som sitter högre upp. Redan kort tid efter din operation kommer du att se resultatet av ingreppet. Din profil kommer att se lite annorlunda ut samtidigt som förändringen inte är för stor – du är fortfarande dig själv. 

 

bröstlyft stockholm

 

Bröstlyft är inte riskfritt

När du funderar på att göra ett bröstlyft är det lätt att hamna i drömmar om runda och fasta bröst som ser naturliga ut. Och visst är det så resultatet är tänkt, men det gäller att du samtidigt är realistisk och har fötterna på jorden. Det finns alltid risker med operationer. 

Att göra ett bröstlyft innebär att känseln i bröstvårtan kan bli påverkad även om det ofta går över. Efter operationen kan du få en blödning och/eller en infektion som behöver behandlas. Du kan få problem med sårläkningen och i värsta fall kan du förlora förmågan att amma ditt barn. 

På din konsultation på kliniken kan du få svar på hur stora riskerna är för just dig och hur du kan minimera dem så mycket som möjligt. Boka sedan tid för bröstlyft i Stockholm och få tillgång till plastikkirurger med stor kompetens och erfarenhet.