Investera i ett par riktigt sköna handskar

22 april 2020 Lily_Hansen

När kylan tränger sig på och fingrarna börjar bli stela, då är det dags att införskaffa sig ett par riktigt sköna och varma handskar. Handskar är inte längre något som kommer i en eller två varianter. De går att få tag på i alla möjliga olika modeller, storlekar, färger och även i olika material. Under höst eller tidig vår är till exempel skinnvantar ett väldigt populärt val när det fortfarande är kallt efter vintern. Ullvantar värmer skönt under vinterns kalla dagar. Och fleecevantar är både funktionellt och mysigt att ha på sig. 

 

Funktionella handskar

Oavsett vad man väljer för material på sina handskar så ska de vara sköna och fungera väl till ändamålet. Ska man vara ute och det är blött till exempel, antingen av regn eller blötsnö, så bör man välja ett par vantar som tål väta. Vantar som man ofta ser barn ha på sig under höst och vår, galonvantar är ett perfekt val eftersom de inte släpper igenom det blöta. De borde göras även för vuxna då de är mycket funktionella och varma att ha på sig under kyliga och slaskiga dagar. 

 

 

Borttappade vantar

Det är inte helt lätt alla gånger att hålla reda på sina vantar oavsett om det gäller oss vuxna eller barnen. Barnen tappar lätt bort vantarna på förskolan. För de föräldrar som har barn i förskoleålder så tar det kriget aldrig slut. Inför varje säsong så gäller det att köpa flera olika vantar så att det alltid finns. Man får liksom räkna med att vantarna försvinner och alltid se till att ha extra liggandes. Även vi vuxna tappar bort vantar, det är inte bara barnen. Om inte paret med handskar sitter ihop så kommer de ofta bort från varandra. Kanske vi vuxna får se till att också ha ett extra par med handskar hemma, inte sant?

Fler nyheter