Naturligt stramare hud med hjälp av trådlyft

05 november 2019 admin

Förr eller senare så börjar alla människor se tecken på sin ålder. Är man intresserad av att göra ett skönhetsingrepp för att strama upp huden eller minska ålderstecken så finns det många alternativ därute. Det finns även olika tekniker som innebär större eller mindre risker. En ny metod som innebär liten risk jämfört med exempelvis ett kirurgiskt ansiktslyft är trådlyft.

Ett trådlyft går till så att man går in med kirurgisk tråd under huden, detta ger i sig ett automatisk  litet lyft som syns direkt. Mer effekt ges under en längre tid genom att trådarna triggar hudens kollagen- och elastinproduktion vilket stramar upp huden på ett naturligt sätt. Den fulla effekten av detta nås efter cirka sex månader. Den här metoden är perfekt för dig som inte vill genomgå ett kirurgiskt ingrepp samt önskar ett naturligt resultat. Med den här metoden kan man genomföra generellt ansiktslyft, pann-och ögonbrynslyft, haklyft samt halslyft. 

Effekten av lyftet håller från arton till tjugofyra månader och i vissa fall även längre än så. Det som kan påverka hur länge man kan se effekt av lyftet är väldigt kopplat till livsstil. Till exempel har rökning och överdriven exponering av solljus en negativ effekt på resultatet. Det påverkas även av ålder och vilken hudtyp man har. 

Man genomgår alltid en personlig konsultation innan man ska genomföra ett trådlyft. Detta för att processen ska bli skräddarsydd efter dina behov, förutsättningar och önskemål. På 85 kliniken är konsultationen gratis och innebär att du får träffa en av deras certifierade behandlare som kan svara på alla din frågor och ta beslut om vilken behandling som är bäst för dig. Vid konsultationen kan även prisuppgift lämnas, detta kan inte lämnas tidigare då det beror på behandlingens omfattning och utförande. Allt för att det ska bli ett resultat som är skräddarsytt för just dig. 

Fler nyheter