Ny garderob på second hand i Stockholm

20 oktober 2021 Lily_Hansen

editorial

Tänk vilka fördelar vi har idag. I mer eller mindre alla år har man delat med sig av begagnade saker. Idag kan vi gå in i en affär som bara har second hand-saker. Vilken tjänst det är både för plånboken och för miljön att man inte köper massproducerade varor som tillverkas i överflöd. På en second hand i stockholm kan man hitta de mest otroliga fynd. Allt från din nya vinterjacka till din nya soffa. 

Ni förstår, i second hand-affären finns verkligen allt. Oavsett vilken stil du har så kan du säkert hitta något som passar dig. Kläderna som kommer in till second hand är ofta kläder som skänkts bort. Det behöver inte betyda att kläderna är dåliga. Snarare att man vill göra en god gärning. Många som säljer som second hand gör det med fördel för de utsatta i världen. 

Vem vill inte vara med och hjälpa dem om man kan? Bara genom att exempelvis skänka sin gamla jacka till en second hand-affär så har man varit med och bidragit till det. 

Vad fattas i hemmet

Du kan köpa mer än bara kläder på en second hand-affär. Faktum är att du kan köpa i stort sett allt. Finns inte det du letar efter ena veckan så kan du ha tur att det finns där nästa vecka. Man kan aldrig gå på en second hand-butik för ofta heller. Det är bara att titta in lite när man känner för det. 

Det finns många som tar hela dagar och åker till alla second hand-butiker i närheten. Man kan göra riktiga fynd där. Det behöver inte vara i just det skicket du tänkt dig. För om du exempelvis köper en hylla är det enkelt att slipa ned och måla om för att få den som du vill. Bara din fantasi sätter stopp.