Spa för trötta kroppar i Dalarna

27 augusti 2021 jonas olsson

Vad är egentligen ett spa för dig? Är det en plats där du får ladda dina batterier? En plats där du får ta hand om din kropp? Eller en plats där du får njuta av en härlig miljö och god mat tillsammans med någon när och kär? Ett spa kan vara precis det du gör det till. Det enda som är unisont är att ett spa är en plats där du ska tala med små bokstäver och gå ner i varv, så att även de runt dig kan få ut mesta möjliga av sin vistelse på spaet.

Men vad kan du hitta på när du är på ett spa i Dalarna, som exempelvis https://akerblads.se/? Den frågan är mycket bred, eftersom i stort sett alla spa har olika inredning. Men generellt för ett spa är att du ska kunna bada i en pool och bastubada. Därefter finns det mängder av olika typer av pooler och andra härliga möjligheter som du kan ta del av. Kanske kan du till och med kan bada utomhus eller vila i härliga sängar, till tonerna av mild musik.

 

Välj från menyn av spabehandlingar

Du kan gå till ett spa för att enbart njuta av att kunna basta och bada. Men du kan också passa på att ta del av någon av alla de spabehandlingar som finns. Du kan få massage, ansiktsbehandling eller en mängd av andra olika behandlingar som varierar mycket från spa till spa. På vissa spa kan du även delta i olika slags träningsgrupper inom yoga, eller något annat.

Sist men inte minst finns det spa som har möjligheten för övernattning och middag. Där kan du köpa ett helt paket med övernattning, middag, spa och frukost. Kanske även en eller flera olika behandlingar, om du önskar det. Det är ett populärt sätt att skapa avbrott i vardagen.